Segon concert de la cantant Dàmaris Gelabert a Canyelles

2021 07 18 segonconcertdamarisgelabertLa cantant Dàmaris Gelabert ofereix un SEGON concert a Canyelles

El mateix diumenge 18 de julioll, a les 18;30 hotes, al Pavelló Municipal

Un cop exhaurides les entrades per al primer concert, a causa de la limitació d'aforament per les mesures Covid-19, l'Ajuntament de Canyelles ha decidit  fer un segon concert,  per permetre que tothom hi pugui assistir, davant el gran nombre de peticions rebudes.

 

Dàmaris Gelabert presenta a Canyelles l'espectacle familiar Mou el Cos.

▶️ Les entrades per assistir al concert s'han d'adquirir de forma anticipada online a través de la web www. entradium.com.

▶️ Aquí teniu l'enllaç directe: CONCERT CANYELLES DAMARIS GELABERT

▶️ També hi podeu accedir clicant la imatge

El cost és gratuït per als infants i joves de fins a 16 anys. El preu per als adults és de 3 euros, que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer.

El primer concert es fa a les 11 hores del matí,  tot i que les entrades ja estan exhaurides. La presència de Dàmaris Gelabert a Canyelles és un dels actes centrals de la Festa Major de Santa Magdalena.

L'ESPECTACLE MOU EL COS

“La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest nou concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe.

Mou el Cos, que dura 70 minuts, compta amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia (filla de la Dàmaris) i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes. Onze músics a l’escenari amb moltes ganes de fer-vos ballar!

MESURES COVID-19

El concert es fa d'acord amb les mesures Covid-19 emeses pel PROCICAT, i amb aforament limitat.