Festa major de Santa Magdalena 2021

2021 07 18 portadafestamajorCanyelles celebra una Festa Major de Santa Magdalena en petit format, que ha canviat els papers amb Sant Nicolau, que té lloc al setembre i que es pretén que enguany es converteixi en la Festa Major Gran.

Santa Magdalena es presenta amb un programa que recull  alguns dels actes tradicionals de la celebració, però que deixa per a Sant Nicolau la presència al carrer de balls populars i entitats, com a mesura de prudència i seguretat, donada la situació actual de la crisi sanitària. Una proposta sorgida de les mateixes colles i entitats locals.

ALGUNS ACTES CANCEL·LATS PER PREVENCIÓ I SEGURETAT DAVANT LA COVID-19

Cal destacar que com a mesura preventiva i de seguretat davant l'empitjorament de l'evolució de la Covid-19 al país, l'Ajuntament de Canyelles ha  decidit cancel·lar dos dels actes que estaven previstos, per evitar aglomeracions de persones. És el cas del ball de festa major, previst per al dissabte a la nit, i una sessió  amb Dj's, prevista per al diumenge a la nit.  

PROGRAMA DE FESTA MAJOR

Així, la Festa Major de Santa Magdalena es concentra enguany i inclou concerts, un espectacle infantil amb la cantat Dàmaris Gelabert, un espectacle pirotècnic i un reconeixement al que va ser alcalde de Canyelles Marcel Beltran entre el 1962 i 1979. 

Podeu descarregar el programa en el següent enllaç:

▶️ PROGRAMA FESTA MAJOR CANYELLES 2021

O bé clicant la imatge superior

Dijous 15 de juliol

20:30h Actuació Musical Duet d'Ambient

Jardins del Castell

Aforament limitat

Dissabte 17 de juliol

9h. Campionat de petanca

Al parc de Can Dori

12h. Tradicional Repicada de Campanes

18h. Reconeixement a Marcel Bertran, a qui es vol dedicar la Plaça de la Font de les Quintanes. Un acte que s'emmarca en el projecte de reforma i milora del nucli antic, que l'Ajuntament està tirant endavant.

19h. Ofici de Festa Major, a l'església de Santa Magdalnea

20h. Concert amb l'orquestra Mundial, a la plaça del Casal.

Un esdeveniment que es fa en un espai delimitat,  seguint les mesures Covid-19 del PROCICAT.  Amb aforament limitat i públic assegut, on serà obligatori l'ús de mascareta, com també mantenir la distància de seguretat. I estarà prohibit menjar, beure o fumar en l'interior del recinte.

En acabar: Benvinguda de foc per gentilesa de la Pirotècnia Igual.

Un espectacle que es llençarà des de diversos punts i que s'ha dissenyat en petit format per evitar aglomeracions de públic.

 

Diumenge 18 de juliol

11h. Bitlles Catalanes. A l'arbreda de la Plaça del Casal

11h i 18:30 h. Concert  amb la cantant Dàmaris Gelabert, que presenta l'espectacle familiar Tot es mou. El concert es fa al Pavelló Municipal.

Les entrades per assistir al concert s'han d'adquirir de forma anticipada online a través de la web www. entradium.com. 

Aquí teniu l'enllaç directe: CONCERT CANYELLES DAMARIS GELABERT

El concert és gratuït per als infants fins a 16 anys. Per als adults el cost és de tres euros, que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer.

Un esdeveniment que es fa seguint les mesures Covid-19 del PROCICAT. Amb aforament limitat i públic assegut, on serà obligatori l'ús de mascareta, com també mantenir la distància de seguretat. I estarà prohibit menjar, beure o fumar en l'interior del recinte. 

19h.Concert d'Havaneres a la Plaça del Casal amb el grup Cavall Bernat

Un esdeveniment que es fa en un espai delimitat,  seguint les mesures Covid-19 del PROCICAT.  Amb aforament limitat i públic assegut, on serà obligatori l'ús de mascareta, com també mantenir la distància de seguretat. I estarà prohibit menjar, beure o fumar en l'interior del recinte.

La portada i les imatges del programa de Festa Major són obra de l'artista Lluís Amarè