Reunió del jurat de la Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals Ardhara 2021

2021 08 03 reuniojuratbiennal copiaEl jurat de la Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals Ardhara 2021 s'ha reunit aquesta setmana per escollir les obres que participaran al certamen, que tindrà lloc a Canyelles de l'1 al 10 d'octubre.

El jurat ha emès el seu veredicte, que es farà públic durant l'acte d'inauguració de l'exposició col·lectiva.

El jurat, presidit per Joan Nadal (artista i professor de l'EMAID), està integrat també per Rosa Huguet (alcaldessa de Canyelles), Teresa Llàcer (Doctora en Belles Arts), Lluís Amaré (artista i professor de l'Artífex), Francesc Barceló (escultor), Àlex Navarro (dissenyador gràfic), Joan Campamà (artista i professor de la UIC) i Joan Gonzàlez (secretari del jurat i historiador de l'art).

L'Ajuntament de Canyelles, la Comissió de Patrimoni i Cultura de Canyelles i Amics d'Ardhara han convocat la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals. El certamen està adreçat a tots els creatius de l'àmbit del Dibuix, la Pintura, l'Escultura-volum, el Gravat, la Fotografia, la Joieria, el Tèxtil i les Instal·lacions.

L'objectiu és potenciar la difusió de la creativitat emergent dels artistes de les comarques del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès. Està dotat amb tres premis. Un primer de 1.000 euros per a la millor obra. Un segon de 500 euros i un tercer de 200 euros.

La Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals de Canyelles agafa el relleu de les edicions celebrades aneriorment a Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i Vilafranca del Penedès, organitzades per l'entitat Ardhara.