Tanca amb èxit la Festa Major de Santa Magdalena 2021

2021 07 17 reconxeixdement Marcel BertranfestamajorCanyelles ha tancat la Festa Major de Santa Magdalena, que tot i presentar-se enguany en petit format ha estat tot un èxit de participació.

Tres concerts, un espectacle infanil, el reconeixement a l’exalcalde Marcel Bertran i un petit espectacle pirotècnic han estat els actes d’aquesta Festa Major de Santa Magdalena.

S’ha celebrat amb un programa reduït, però que ha recollit alguns dels actes tradicionals de la celebració adaptats a la situació i les mesures de seguretat davant la pandèmia.

Una actuació musical als jardins Castell amb el Duet d’Ambient obria el dijous 15 de juliol els actes. El dissabte tenien lloc dos dels actes centrals: el reconeixement al que va ser alcalde de Canyelles entre el 1962 i el 1979, Marcel Bertran. Es va descobrir una placa a la plaça del barri de les Quintanes que a partir d’ara portarà el seu nom, Plaça de Marcel Bertran. Seguia el concert de Festa Major amb la Mundial Orquestra Show. I tancava la jornada de dissabte la Benvinguda de Foc, un espectacle pirotècnic a càrrec de Pirotècnia Igual que es va llençar simultàniament des de l’església i des de l’escola de Canyelles.

2021 07 15 duetdamientfestamajor2021 07 17 orquestramundialfestamajor2

 

2021 07 17 castelldefocsfestamajor2021 07 18 bitllescatalanesfestamajor

 

 

 

Diumenge tenien lloc dues de les cites més esperades, els concerts de la cantant infantil Dàmaris Gelabert. L’èxit de vendes d’entrades, que es van exhaurir en un dia, va fer decidir l’Ajuntament de Canyelles a organitzar un segon concert, diumenge al vespre, per permetre que tothom qui ho desitjava hi pogués assistir. El concert, gratuït per als infants, tenia un cost simbòlic de tres euros per als adults, a benefici de la lluita contra el càncer.

2021 07 18 concertdamarisgelabertfestamajor2021 07 18 havaneresfestamajor

I un concert d’havaneres amb el grup Cavall Bernat tancava diumenge al vespre els actes de Santa Magdalena.