El Pessebre Vivent torna a Canyelles els dies 14 i 15 de desembre

2019 pessebrevivent cartellweb3El Pessebre Vivent torna a omplir els carrers del nucli antic de Canyelles els dies 14 i 15 de desembre. La representació arriba enguany a la seva 13 edició i compta amb la participació de més de 200 figurants, repartits en una desena de quadres. Mostra la vida i costums de Jerusalem quan va néixer l’infant Jesús.

Tots els quadres estan ambientats i escenificats teatralment perquè els visitants puguin conèixer i gaudir de la història tradicional cristiana. El pessebre manté la mateixa estructura però en cada edició millora l’escenificació i la qualitat tècnica, especialment de la il•luminació i el so. Entre els quadres que s’escenifiquen hi ha el del Naixement, La lluita del bé i del mal, Herodes, els Pastors o el Mercat i Romans, entre d’altres.

Les representacions es fan el dissabte 14 de desembre i el diumenge 15 de desembre a partir de les sis de la tarda i fins a les nou del vespre. El punt d’inici és la placeta de la Bassa d’en Llot i el carrer Major. El recorregut segueix tot el nucli antic, per arribar fins al carrer Nou. Són uns tres quarts d’hora d’escenificació. El públic entrarà per grups cada 15 minuts aproximadament.

Les entrades costen tres euros i es poden adquirir a la Sala Multicultural els mateixos dies de la representació, a partir de les cinc de la tarda. L’entrada és gratuïta per als menors de 7 anys i també per als infants que tinguin el carnet del Club Super 3.

El Pessebre Vivent l’organitza l’Ajuntament i la Comissió del Pessebre Vivent de Canyelles i forma part de l’Associació de Pessebres Vivents de Catalunya. L’esdeveniment ha anat guanyant visitants en cada edició i s’ha convertit en una cita obligada en la programació nadalenca del municipi. L’esdeveniment ha anat guanyant públic en cada edició per la qualitat de les escenes i per l’ambientació, ja que el nucli antic i històric de Canyelles es converteix en l’escenari ideal per transformar-se en el Jerusalem de l’època i rec recrear el naixement de l’infant Jesús.

La participació al Pessebre Vivent encara és oberta. Si voleu participar us podeu apuntar a l'Ajuntament de Canyelles o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El Pessebre Vivent de Canyelles, organitzat per l'Ajuntament de Canyelles, forma part de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya i té el suport de la Diputació de Barcelona.

Nadal ple d'activitat a Canyelles

PROGRAMA CANYELLES ÉS NADAL

Després de tretze edicions, el Pessebre Vivent de Canyelles es consolida en el calendari festiu nadalenc del municipi. Un calendari molt atapeït d’activitat que va començar amb l’encesa de llums de Nadal i que té com a esdeveniment central la Fira de Santa Llúcia.

Però el divendres 13 de desembre, ja té una altra de les cites ineludibles del Nadal canyellenc, la Nit de l’Esport.

La programació nadalenca segueix amb la representació dels Pastorets, els dies 28 i 29 de desembre, a càrrec del G.A.T. (Grup de Teatre Amateur de Canyelles); la tradicional Missa del Gall (el dia 24 de desembre); una nova edició del Quinto de Nadal (el dia 26 de desembre) i la 8a Cursa dels Nassos, i 7a Extrema, prevista per al 29 de desembre.

El dia 31 de desembre hi  haurà Sopar i Revetlla de Cap d’Any organitzada pels Dracs de Canyelles; i el dia 5 de gener, la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Els dies 4 i 5 de gener, a més, torna a obrir portes el Magatzem Màgic a la Sala Multicultural, on les famílies poden deixar els seus encàrrecs reials.