La 17a Fira de Santa Llúcia en marxa

2019 11 30 fsl benvingudaLa 17a Fira de Santa Llúcia està en plena marxa. A les nou del matí en punt, l'alcaldessa Rosa Huguet, ha donat el tret de sortida d'aquesta edició tan especial de la fira canyellenca. Ha agraït el suport i el treball de tothom en aquests 17 anys que han fet possible que la Fira de Santa Llúcia de Canyelles sigui única i especial i que s'hagi convertit en la segona fira de Nadal més important de Catalunya.

La Fira de Santa Llúcia arriba a la seva 17a edició carregada de novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya. Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades, i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, les tradicionals cantades de nadales, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal, la Haima del Patge Vibó, la Casa del Pare Noël i les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, i enguany, una de les grans novetats, l'exposició de Harry Potter i el Bosc de la Il·lusió.

2019 11 30 fslharrypotter

 

El primer tió per als nadons

La Fira de Santa Llúcia ha donat la benvinguda a tots els canyellencs i visitants a les dotze del migdia d'aquest dissabte en què ha tingut lloc el tradicional acte de lliurament dels tions als nadons que han nascut aquest 2019 a Canyelles. El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz, ha estat l'encarregat d'inauguar el certament juntament amb l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i  amb diversos alcaldes i personalitats d'arreu del país.

2019 11 30 fslimatgesfira

 

 

La fira segueix durant tot el cap de setmana amb nombroses activitats per a tothom, tallers per a tota la família, exposicions i una gran varietat de més de 350 parades.