La Fira de Santa Llúcia s'aplaça al 2021

2019 12 flsmoltagentnitLa Fira de Santa Llúcia s'aplaça al 2021 per motius de seguretat sanitària davant la Covid-19.

S'està dissenyant un programa d'activitats alternatiu per als més petits durant el Nadal

L'Ajuntament de Canyelles ha decidit, finalment, no celebrar enguany la Fira de Santa Llúcia per garantir la seguretat dels ciutadans i evitar aglomeracions de persones amb el risc que això suposa donada la situació sanitària actual.

Després d'estudiar totes les alternatives possibles, l'equip de govern ha optat, finalment, aquesta mateixa setmana per emplaçar la Fira de Santa Llúcia al 2021. El més important, assegura l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, és la salut de les persones. Volem que tothom visqui un bon Nadal i, és per això que aquest any hem de ser prudents i no podem celebrar la nostra estimada Fira de Santa Llúcia.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha afegit que, no volíem que aquesta Fira fos diferent a la que vivim en cada edició, per a la qual treballem durant tot l'any. Però seguim treballant per a la pròxima edició, que tindrà totes les sorpreses que havíem previst per aquest any i moltes més novetats, per fer que tothom que ens visiti pugui viure un Nadal Màgic.

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles va néixer fa 18 anys de manera molt discreta, amb només 50 parades, molta il·lusió i la complicitat de tot el poble. La Fira ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en la 2a Fira de Nadal més important de Catalunya, i en un projecte comú de tot el poble de Canyelles. Celebrada en dos dies, amb més de 70.000 visitants, unes 350 parades de productes nadalencs i un ampli programa d'activitats paral·les, tallers i exposicions, la Fira de Santa Llúcia s'ha convertit en tot un referent del Nadal al país.

Tot i que la Fira de Santa Llúcia queda aplaçada fins al 2021, per a aquest Nadal s'està dissenyant un programa d'activitats alternatiu, amb diverses propostes puntuals per a tots els públics.