En marxa, el taller de formació de ràdio

2018 11 09 cursradioÉs l’embrió de la futura emissora municipal de ràdio on line

El taller de formació de ràdio on line, organitzat per l’Ajuntament de Canyelles, ja s’ha posat en marxa.  Durant cinc sessions, els participants prendran contacte amb aquest mitjà de comunicació i aprendran continguts bàsics sobre la part tècnica i de locució.

La posada en marxa del curs, que és gratuït,  és l`’embrió de la futura emissora municipal de ràdio on line que està creant l’Ajuntament de Canyelles. Un projecte que neix des de l’àmbit de Joventut però amb la voluntat d’implicar els diferents col•lectius i entitats del municipi i que es projecta amb vocació de servei públic, fet des del voluntariat, com a eina de formació, cohesió social i participació. 

El regidor de Joventut, Joan González, ha donat la benvinguda als participants al curs en aquesta primera sessió, acompanyat de la regidora de Cultura, Carme Massana. Joan González els ha agraït l’interès pel projecte i els ha recordat que la voluntat és implicar entitats i persones a títol individual que tinguin inquietuds per desenvolupar activitats i que puguin compartir-les a través d’aquesta futura emissora de ràdio online.

La convocatòria del taller de ràdio ha estat tot un èxit, tot i que la inscripció estava limitada a 15 persones.  L’objectiu, però, és reeditar aquesta formació de manera periòdica per poder donar resposta a la gran demanada que hi ha hagut. El curs va a càrrec de David Achell, formador especialitzat en comunicació i ràdio.