Les batalles de rap arriben a Canyelles

batalles gallswebLa febre de les 'Batalles de Galls' arriba a Canyelles. Una vintena de cantants protagonitzen aquest diumenge a la tarda diverses  d'aquestes batalles a la Sala Multicultural, en un campionat organitzat pels joves de Canyelles. Es tracta, en realitat, d'un campionat de rap en què els joves s'aniran enfrontant en diversos combats al llarg de la tarda en què hauran de mostrar tots els seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids en contestar els 'atacs' dels seus contrincants.

Aniran passant rondes i tot això serà el que avaluarà un jurat, integrat també per joves cantants de rap, que anirà eliminant els joves que perdin les batalles. Al final només quedarà un cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs. El premi que rebrà seran tots els diners recaptats de la inscripció, ja que participar en aquest concurs costa 1,50 euros.

Aquestes 'Batalles de Galls' s'estan fent molt populars i se n'organitzen a moltes ciutats del país. S'estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap. A Canyelles és la primera vegada que es fa una activitat d'aquest tipus, tot i que a altres localitats de la comarca com Vilanova i la Geltrú ja se n'han fet algunes edicions. Els joves de Canyelles projecten obrir pròximament un canal a YouTube on es podran visualitzar totes les actuacions d'aquesta primera edició de les Batalles de Galls.

La cita d'aquestes primeres Batalles de Galls de Canyelles està prevista per a aquest diumenge 30 de juliol, a les cinc de la tarda, a la Sala Multicultural. Les inscripcions encara estan obertes i el telèfon per fer-ho és el 673 497 668