Prepara't per a Halloween a l'Espai Jove

2017 10 halloweenespaijoveHalloween s'acosta i l’Espai Jove ha preparat una setmana plena de propostes per gaudir d'aquesta celebració de manera més divertida. Del 24 al 28 d’octubre s’han programat diverses activitats, tallers de manualitats, cuina i maquillatge i, fins i tot un concurs de disfresses, per preparar aquesta festa.

Totes les activitats són gratuïtes i s’adrecen a tots els joves. Els menors de 12 anys també s’hi poden apuntar, tot i que han de venir acompanyats d’un adults. Començaran a les cinc de la tarda i es fan al mateix Espai Jove, situat a la Plaça del Casal.

Per al dimarts 24 d’octubre i el dimecres 25 d’octubre la proposta passa per fer tallers de manualitats sobre decoracions de la llar inspirades en Halloween. Per al dijous 26 d’octubre s’ha programat un taller de cuina amb divertides propostes dolces per sorprendre. I el divendres 27 d’octubre, els participants aprendran a maquillar-se de manera terrorífica.

La setmana acabarà el dissabte 28 d’octubre amb un concurs de disfresses, que compta amb la col•laboració d’Eventos PC, que un any més organitza el Passatge del terror a Canyelles. Els guanyadors del concurs de disfresses guanyaran dues entrades gratuïtes al Passatge del Terror, que es fa del 28 al 31 d’octubre, a l’antic gimnàs municipal.

La setmana dedicada a Halloween s’emmarca en el programa d’activitats que s’organitzen al llarg de tot l’any a l’Espai Jove, entre les quals hi ha xerrades i tallers entre d’altres. Totes les activitats que s’hi organitzen i el programa per aquesta Setmana de Halloween es poden seguir també a través del Facebook de l’Espai Cívic Jove.

201 10 activitatshalloween