Ràdio Canyelles inicia temporada d'hivern

2019 11 radiocanyellestardorRàdio Canyelles inicia la temporada d'hivern

Aquest dijous nou programa 'El món invisible', a les 19 hores

Podeu escoltar-la on line a través de facebook i twitter

 

L'emissora municipal Ràdio Canyelles segueix endavant i inicia la temporada d'hivern 2020. La podeu escoltar via on line.  Només cal accedir a través de les xarxes socials de l'emissora i clicar sobre l'enllaç dels capítols i programes que es vulguin escoltar. Els podeu trobar a facebook @radiocanyelles i twitter @RadioCanyelles

Radio Canyelles la podeu trobar a la plataforma ivoox: https://www.ivoox.com/radio-canyelles_sb.html?sb=radio+canyelles

En aquesta temporada d'hivern es mantenen els espais  El món Invisible i Blanc i Negre. La programació s'anirà implementant progressivament

El Món Invisible (dijous, 19 hores)

2019 11 rosafrairemóninvisible

Aquest espai s'emet cada dijous a les 19 hores i el condueix Rosa Mari Fraire. És un programa sobre el món invisible, però que existeix.

 

 

 

 

 

Blanc i Negre

2019 11 grupsavisradio

L'espai Blanc i Negre es mantindrà i i incorporarà novetats.

 

 

 

 

 

La nova emissora municipal neix de l'àmbit de Joventut però amb la voluntat d'implicar els diferents col·lectius i entitas del municipi perquè puguin dir la seva en aquest nou espai comunicatiu de Canyelles. L'emissora s'està construint amb vocació de servei públic, fet des del voluntariat, com a eina de formació, cohesió social i participació.

Es va fer un primer curs formatiu, del qual han sorgit alguns dels primers espais. La programació s'anirà completant amb noves propostes paulatinament.