Trobada amb els joves del municipi per elaborar un pla local de joventut a la seva mida

2017 01 30 JoventutL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles organitza una trobada de joves de 24 a 30 anys a l'espai Jove de Canyelles el pròxim dia 4 de febrer a l'espai cívic jove per elaborar el nou Pla local de Joventut.

Com ja vàrem avançar, l'Ajuntament treballa per elaborar un nou Pla Local de Joventut. És per això que durant la tardor passada es va posar a disposició una bústia a l'Ecijove perquè poguessin traslladar les seves impressions, opinions o suggeriments.

En la mateixa línia volem seguir el procés de treball fixat per consultar a les diferents franges d'edat que comprenen el col·lectiu jove. El dia 4 de febrer a les 11:30?h tots els joves de canyelles d'edats compreses entre els 24 i 29 anys es poden adreçar a l'espai cívic jove situat actualment al espai de la gent gran. La jornada és per tractar els diferents aspectes que els influeix en el seu dia a dia i per rebre les seves aportacions al nou Pla Local de Joventut.

Així tots aquells joves que vulguin participar només han d'enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom i cognoms i el telèfon de contacte.

Mobilitat, habitatge, lleure, formació, treball, salut, entre d'altres són els aspectes que volem destacar d'aquesta trobada per tal de tenir la vostra opinió i poder confeccionar un pla local per tots els joves i reflectir en ell les diferents realitats que teniu.

Animem a tots els joves a participar d'aquesta iniciativa participativa que l'ajuntament posa a l'abast.