Les boles de Nadal Canyelles a la botiga empremtes de Catalunya

2017 01 03 Boles 01

Per tercer any consecutiu a la botiga "Empremtes de Catalunya" del carrer Banys Nous, 11 de Barcelona, s'exposa les exclusives boles de Nadal Canyelles. Una marca registrada d'artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya els quals, mitjançant una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que ens són propis.

Les boles de cristall personalitzades a la venda al públic, han estat confeccionades per membres de L'Artífex, un projecte que pretén gestionar un Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles amb l'objectiu d'esdevenir un motor de promoció econòmica i desenvolupament local sota la marca de Nadal Canyelles, un segell de qualitat i distinció que caracteritza aquest producte.

La finalitat d'aquest centre és formar professionals amb les competències necessàries en l'ofici artesanal escollit perquè tinguin més oportunitats laborals.

Els cursos de l'Artífex són gestionats per l'Associació d'Artesans de Canyelles, entitat creada pels artesans que exerceixen de formadors, composta pels mateixos formadors i pels alumnes dels cursos.

Els interessats en participar en aquest projecte poden adreçar-se a la bústia de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2017 01 03 Boles 02

2017 01 03 Boles 03