Inici dels cursos de l’Artífex 2016- 2017

Un dels alumnes manipulant vidreAquest proper mes de setembre comencen novament els cursos de pintura, vidre i ceràmica del Projecte Artífex. Aquest projecte, gestionat per l’Associació d’Artesans de Canyelles i recolzat des de l’Ajuntament de Canyelles, ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania ja que dóna la possibilitat d’obtenir el carnet d’artesà/ana professional en l’ofici escollit i poder desenvolupar-lo de forma professional.

L’Artífex inclou en la seva formació la dels cursos esmentats, però es preveu que es puguin ampliar les formacions a altres especialitats de manera monogràfica.

Enguany també, continuaran les obres per a la rehabilitació de l’Antic Consistori de Canyelles, espai on s’ubica la seu d’un Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans, un projecte que es recupera per a convertir aquest equipament municipal en un nou motor de promoció i desenvolupament local, amb la finalitat de formar professionals amb les competències necessàries per a que els integrants dels cursos disposin de més oportunitats de feina.

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir a l’Ajuntament o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En aquest enllaç podeu ampliar informació sobre els cursos ofertats.

També podeu descarregar la fitxa d'inscripció en aquest enllaç.

Treballant la ceràmica