fbpx

L'Artífex. Oferta formativa curs 2021-2022

2021 08 13 tallersartifexcollageL'Artífex prepara el nou curs escolar amb novetats

Ofereix formació per a nous artesans i tallers per a infants

Les inscripcions ja són obertes

L'Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, posa en marxa el nou curs 2021-2022, amb noves propostes formatives per a nous artesans i tallers per a infants i joves. El curs de Pintura, dibuix i il·lustració és la principal novetat per als adults. I per als infants i joves, s’ha incorporat un nou Taller de pintura, dibuix i elements de Festa Major. 

Aquestes ofertes formatives se sumen a les que ja ofereix habitualment l'Artífex, que són ceràmica, vidre, fang en volums, pintura, costura i puntes de coixí per als adults. I vidre, pintura, ceràmica, manualitats creatives i fang en volums, per als infants I joves.

Una altra de les novetats importants de cara al curs que començarà després de l'estiu és la possibilitat de fer els tallers infantils I per a joves en format anual o trimestral.

Els cursos que ofereix l’Artífex són de continuïtat anual, i de caràcter professional, on es combina la formació teòrica amb la pràctica, que imparteixen professors especialitzats i amb experiència. Una formació basada en els requeriments del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) perquè aquells que ho desitgin puguin obtenir els certificats de professionalitat. Els alumnes es formen en el coneixement profund de les diferents tècniques de cada disciplina artística, en l’ús dels diversos materials I eines emprades en cada modalitat.

Pel que fa als tallers, són una iniciació al coneixement d’aquests oficis artesans i de les diverses disciplines artístiques.

El curs 2021-2022 començarà el pròxim 13 de setembre i ho farà, com l’any passat, seguint un rigorós protocol de seguretat davant la Covid-19, complint amb les directrius marcades pels departaments de Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

INSCRIPCIONS CURS 2021-2022


El període d'inscripcions per al curs 2021-2022 ja és obert  i podeu trobar la documentació en els enllaços següents:

CALENDARI SETMANAL DE CLASSES

INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS 

INSCRIPCIÓ TALLERS INFANTILS

INFORMACIÓ CURSOS ADULTS

INFORMACIÓ TALLERS

DECLARACIÓ RESPONSABLE

 Per a més informació, us podeu adreçar a l'OAC de l'Ajuntament de Canyelles, al telèfon de l'Ajuntament de Canyelles 93 8973011 o bé, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..