L’Artífex ha estat present a la 12a edició de l’Agromercat i Retorn dels Indians de Sant Pere de Ribes

2017 06 07 Agromercat 01

El passat cap de setmana del 2,3 i 4 de juny es va celebrar la 12a edició de la Fira de l'Agromercat i Retorn dels Indians a Sant Pere de Ribes. Una fira que enguany s'encarregava de promoure la producció agroalimentària i artesanal del territori i, traslladava al visitant a viatjar al passat per a reviure una època en què molts ribetans aventurers i comerciants marxaren a Amèrica a fer fortuna.

Una fira en la qual ha estat partícip l'Associació d'Artesans de Canyelles per promocionar els productes artesanals vinculats al projecte Artífex. Un projecte que té com a finalitat donar a conèixer els productes elaborats pels artesans d'Artífex i la marca de Nadal Canyelles, creada per promocionar articles de temàtica nadalenca.

Els assistents van poder gaudir d'una demostració en viu de l'ofici artesanal del vitrall, a través de la realització d'un taller infantil "Fem vitralls de colors", a càrrec d'Artífex, on hi varen participar més d'una seixantena de nens i nenes i on professió i professionals vestits de blanc, evocaven als visitants als orígens dels indians.

La participació en aquesta Fira ha estat un èxit donat que, per una banda l'activitat del vitrall va tenir un considerable nombre de participants i per l'altre, per la important afluència de visitants que es varen interessar pel projecte.

2017 06 07 Agromercat 02

2017 06 07 Agromercat 03