L'Artífex presenta nous productes Nadal Canyelles

2021 05 07 noucatalegartifexL'Artífex presenta nous productes del Catàleg Nadal Canyelles que estaran a punt per a la Fira de Santa Llúcia.

Una nova línia de joieria en vidre, noves peces de ceràmica de roba i de pintura incrementen l'oferta de productes que ja es comercialitzen sota la marca Nadal Canyelles i que ha dissenyat l'equip docent del Centre de Qualificació en Oficis Artesans L'Artífex.

Entre els productes hi ha nous plats, espalmatòries, noves peces de vaixella, estrelles, mantes per als tions, quadres nadalencs, casetes de pessebres, bossetes de roba, mantes per al peu dels arbres, estovalles, joieria... Una nova col·lecció de productes que es podran comercialitzar ja en aquesta edició de la Fira de Santa Llúcia i a la Botiga del Nadal i que se sumen als ja existents, entre els quals estan les tradicionals boles de vidre.

L'Artífex imparteix actualment classes de diverses modalitats artístiques i artesanes com són el vidre, la pintura, la ceràmica, el fang de volums, la costura, les puntes de coixí i les manualitats creatives. Ofereix formació reglada per a nous artesans i també tallers infantils.

Tota l'oferta formativa la podeu trobar en el següent enllaç:

L'ARTÏFEX CURS 2020-2021