Valoració del primer mes del projecte Artífex

2014 11 21 ArtifexEl passat mes d’octubre va iniciar-se la formació del Centre de qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, el projecte Artífex, promogut per l’Associació d’Artesans de Canyelles i en el que col·labora l’Ajuntament de Canyelles.

Aquest projecte pretén ser un motor de promoció i desenvolupament local, amb la finalitat de formar professionals amb les competències necessàries per a què els ciutadans disposin de més oportunitats de feina.

L’Artífex, que ha tingut molt bona acollida entre els ciutadans permet d’obtenir el carnet d’artesà/na professional en l’ofici escollit per tal de poder desenvolupar-lo de forma professional i incrementar així les oportunitats laborals dels alumnes. Precisament aquest últim punt, millorar les oportunitats i la inserció laboral és un dels objectius prioritaris que es va marcar l’Alcaldessa del municipi per aquesta legislatura.

L’Artífex inclou en la seva formació els cursos de forja, fusta, art floral i cuina, que tenen previst començar pròximament.