Aquest Nadal, no compris animals. Adopta'ls

2020 12 campanyanadaladopcioanimalsL'Ajuntament de Canyelles promou una campanya per adoptar animals i no comprar-los durant aquest Nadal

Vol sensibilitzar els ciutadans sobre la tinença responsable dels animals de companyia

L’Ajuntament també promou una campanya solidària de recollida de mantes I material per als animals del CAAD

L’Ajuntament de Canyelles promou l’adopció d’animals durant les festes de Nadal a través de la campanya ‘Aquest Nadal, adopta’m!’, que vol conscienciar els ciutadans sobre la tinença responsable dels animals de companyia. Es pretén sensibilitzar sobre la necessitat d’adoptar gossos i gats en comptes de comprar-los com a regal aquest Nadal.

 

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE MANTERIAL PER ALS ANIMALS DEL CAAD 

Paral·lelament, l’Ajuntament de Canyelles també posa en marxa una campanya solidària de recollida de mantes I de manterial divers que es donarà per als animals acollits al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD), de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Les donacions es poden fer a l’Ajuntament de Canyelles. 

 Les festes nadalenques són una època sensible, perquè moltes famílies es plantegen la compra d’un animal sense conèixer els avantatges de l’adopció. Entre d’altres, adoptar permet tenir un assessorament personalitzat dels professionals sobre quin animal és el més adequat per a cada personal. El caràcter, l’entorn on viurà o l’edat dels animlas són factors que incidiran en l’adaptació als nous propietaris. L’Ajuntament de Canyelles vol sensibilitzar sobre la necessitat de trobar una nova llar per als animals, a la vegada que busca que deixin de ser considerats simplement com un objecte de regal.