Es renoven els contenidors de recollida de paper i cartró

2021 01 27 nouscontenidorspaper copiaDes de l'Àrea de Serveis Municipals s'han substituït un total de cinc contenidors de recollida de paper i cartró que, pel seu continuat ús, estaven deteriorats i no permetien la correcta utilització per part dels ciutadans ni tampoc el buidatge i posterior reciclatge dels residus acumulats.

Amb aquesta renovació, el servei de recollida i buidatge dels contenidors ja funciona amb normalitat, com també el de reciclatge.

Des de l'Ajuntament de Canyelles es continua treballant en la millora dels diversos punts de contenidors que hi ha distribuïts al llarg de tot el municipi per afavorir el reciclatge i el correcte tractament dels residus. S'està procedint a la compra de noves unitats i també a la renovació dels que estaven en mal estat.

 

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS I RESTES VEGETALS

A banda dels contenidors, cal recordar que l'Ajuntament de Canyelles disposa d'un servei  gratuït de recollida de voluminosos i restes vegetals.

Es pot demanar una saca a la setmana

S'ha de trucar a l'Ajuntament per sol·licitar la recollida, al 93 897 30 11

  • Recollida de voluminosos: Dilluns
  • Recollida de restes vegetals: A partir dels dimarts

 

DEIXALLERIA MUNICIPAL

També es pot fer ús de la deixalleria municipal. En aquest sentit, cal recordar que per l’ús continuat d’aquesta instal·lació municipal, l’Ajuntament de Canyelles realitza bonificacions per la taxa de recollida d’escombraries que pot arribar al 50%.

Del 16 de setembre al 14 de juny la Deixalleria Municipal funciona en horari d'hivern:

  • Dilluns, dissabtes i diumenges: de 9h a 14h
  • Dimecres: de 9h a 14h i de 17h a 20h