La Deixalleria comença l'horari d'hivern

2017 06 12 DeixalleriaDes del 16 de setembre i fins al 14 de juny, la Deixalleria Municipal adopta l'horari d'hivern

Es manté el servei de recollida gratuïta de restes vegetals i voluminosos

Des de fa unes setmanes també té servei de reciclatges de càpsules de cafè

HORARI D'HIVERN:

  • Dilluns, Dissabtes i Diumenges: de 9h a 14h 
  • Dimecres: de 9h a 14h i de 17h a 20h

La Deixalleria de Canyelles, situada al carrer dels Cirers, s/n, és una instal·lació municipal d’ús gratuït en la que es poden portar els següents residus: restes vegetals, voluminosos, piles, roba, fluorescents, pneumàtics, electrodomèstics, ferralla, runes, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals. També s’hi pot adreçar per a demanar gratuïtament saques per a la recollida de restes vegetals a domicili o bé una bossa de compost.

Cal recordar que per l’ús continuat d’aquesta instal·lació municipal, l’Ajuntament de Canyelles realitza bonificacions per la taxa de recollida d’escombraries que pot arribar al 50%.

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS I RESTES VEGETALS

  • Es pot demanar una saca a la setmana.
  • S'ha de trucar a l'Ajuntament per sol·licitar la recollida, al 93 897 30 11

Dies de recollida de voluminosos: Dilluns

Dies de recollida de saques: A partir de Dimarts

SERVEI DE RECICLATGE DE CÀPSULES DE CAFÈ

La deixalleria municipal de Canyelles disposa d'un contenidor específic per a la recollida de càpsules monodosi de cafè.

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d'alumini, separant el contingut de l'embolcall.

L’objectiu és reciclar íntegrament els materials que composen la càpsula de qualsevol marca, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. És per aquest motiu que es demana als ciutadans que, a partir d’ara, no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a la deixalleria municipal.