Marxa climàtica entre Canyelles i Olèrdola en defensa del Medi Ambient

2019 06 passejadaccooL'Ajuntament de Canyelles, en una nova acció de protecció del medi ambient, col·labora amb la caminada organitzada per CCOO en el marc del projecte europeu Life Clinomics per lluitar contra el canvi climàtic.

La caminada es fa aquest diumente 9 de juny, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny.

La caminada és oberta a tothom. El punt de sortida és la Plaça del Casal de Canyelles, a les 10 hores del matí del diumenge 9 de juny. Des d'allà s'iniciarà una marxa per l'entorn de Canyelles fins pujar a Daltmar i al Mirador de Montserrat, on tots els participants faran una parada per recuperar forces, amb el picnic que se'ls haurà preparat. La caminada seguirà fins al Conjunt Monumental d'Olèrdola.

La distància total del recorregut és de 8 quilòmetres i el desnivell és de 250 metres. És una caminada apta per a tothom de dificultat baixa. És gratuïta. Els menors han d'anar acompanyats i les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El projecte Life Clinomics té una durada de tre anys (juny 2016-juny 2019), està subvencionat per la Unió Europea i porta com a lema 'Promovent la resiliència. Oportunitats i reptes de l'economia i la societat local en l'adaptació al canvi climàtic'. El projecte proposa posar en marxa nous processos d'inversió d'entitats públiques, especialment municipis, com també empreses privades, per disminuir la seva vulnerabilitat, anticipar-se als impactes climàtics i augmentar la seva resiliència, la qual cosa pot millorar-ne la competitivitat i augmentar l'ocupació.

Trobareu més informació sobre el projecte en el següent enllaç: LIFE CLINOMICS