Sessió de treball per a la posada en marxa de Línia Verda

2020 09 08 treballtorrentoL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i el regidor de Territori, Antoni Torrentó, segueixen treballant per a la posada en marxa de la nova APP Línia Verda.

S'estan ultimant els detalls per al seu funcionament, que permetrà una connexió molt més ràpida i directa entre els ciutadans i l'Ajuntament per comunicar qualsevol incidència que es produeixi a la via pública i així poder resoldre-la.

Funcionament molt senzill

El funcionament de l'APP, que és gratuïta, és molt senzill per al ciutadà, que només s'ha de baixar l'APP Línia Verda al seu telèfon mòbil, o bé accedir des del portal web www.lineaverde.com. Des d'allà, de manera molt fàcil i intuitiva, pot informar a l'Ajuntament de qualsevol incidència que hagi detectat al municipi en l'àmbit de serveis o medi ambient. La comunicació arribarà de manera directa al responsable tècnic, que podrà començar a actuar per resoldre-ho de manera inmediata. El sistema permet, a més, mantenir informat en tot moment, al ciutadà, de l'estat en què es troba la incidència que ha comunicat.

Les incidèncis que es poden comunicar són d'àmbits molt diversos com avaries d'aigua, estat de voreres, neteges, enllumenat, parcs i espais verds, instal·lacions municipals, recollida d'escombraries... A la mateixa plataforma, també el ciutadà trobarà notícies actualitzades del municipi i l'agenda d'esdeveniments, entre altres serveis...

L'APP ha estat funcionant de manera interna durant uns mesos i el personal tècnic de l'Ajuntament ha estat format. En poques setmanes, el servei estarà a disposició de tots els ciutadans.