Tècnics i responsables de la xarxa XALOCi dels Serveis Locals d'Ocupació del territori es reuneixen a Canyelles

2018 06 trobadaxalocEls responsables de la xarxa es reuneixen periòdicament per analitzar el servei

Responsables de la Xarxa Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona (XALOC) i tècnics dels Serveis Locals d'Ocupació dels municipis del Garraf, l'Alt Penedès i l'Anoiai s'han reunit aquest divendres a Canyelles. Es tracta d'una trobada emmarcada en el cicle de les sessions territorials que es fan periòdicament a cada territori per fer balanç del servei i per posar sobre la taula les novetats i fer un balanç del seu funcionament. 

La Xarxa XALOC està formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis, entre els quals el SERLOC de Canyelles. Està integrada per un equip de 500 professionals que coneixen de primera mà la realitat quotidiana de les empreses del territori i de les persones que cerquen feina.

La seva pàgina seb és una eina molt important per a les persones que busquen feina, ja que es poden consultar les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals d'Ocupació (ordenades per comarca/municipi i per família professional) i presentar la candidatura on-line (és necessari estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d'Ocupació).

També és una eina per a les empreses que tenen llocs vacants, ja que a la web del XALOC trobaran el Servei Local d'Ocupació més proper on les ajudaran a definir les característiques i el perfil professional i a trobar treballadors i treballadores per cobrir aquests llocs de treball.

El cost del servei està assumit íntegrament pels Serveis Locals d'Ocupació i per la Diputació de Barcelona.

En el cas de Canyelles, el contacte amb el SERLOC es pot fer a través del telèfon de l'Ajuntament de Canyelles (93 897 30 11) o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.