En marxa el nou curs d'Alemany per l'Ocupació

2017 10 inicicursalemanyUna nova edició dels cursos  d'Alemany per l'Ocupació s'han posat en marxa aquest dilluns a Canyelles. Un total de dotze alumnes han començat el curs d'iniciació, que té una durada de 100 hores i que està subvencionat al 100%. Els cursos els ofereix el Servei Local d'Ocupació de Canyelles, SERLOC, des de fa tres anys i són semiintensius, enfocats a la inserció laboral.

L'objectiu és que les persones participants puguin adquirir noves competències i oportunitats per obtenir una feina. Així, a banda de la formació específica de l'idioma, els alumnes tenen l'oportunitat de tenir contacte amb empreses que valorin candidats/es amb un cert coneixement de l'alemany per poder-los oferir una feina.

Aquesta formació s'emmarca en les accions que s'organitzen des de l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Canyelles per facilitar la incorporació laboral de les persones a l'atur. Ja és la quarta edició que es fa al municipi, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Nou curs d'iniciació al novembre

A banda d'aquest curs que s'ha posat en marxa aquest dilluns 16 d'octubre, se n'està preparant un altre que començarà el 13 de novembre i per al qual la matrícula encara és oberta. El curs programat per al novembre es farà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, d'11:45 h del matí a 14:15 h del migdia, a l'Espai de la Gent Gran. És subvencionat al 100% i també de 100 hores. És obert a tothom, però preferentment a les persones que estan a l'atur. Les places són limitades.

Qualsevol persona que estigui interessada en aquesta formació pot adreçar-se a l'OAC de l'Ajuntament, al telèfon 93 897 30 11, o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La fitxa d'inscripció es pot descarregar aquí.