SERLOC al teu costat

El Servei Local d’Ocupació de Canyelles-SERLOC posa a disposició espais i recursos per poder desenvolupar la recerca de feina de les persones que es troben a l’atur o estan en millora de feina. 

Així, qualsevol persona que vulgui utilitzar aquests recursos caldrà que s’apunti prèviament al Serloc, demanant cita al l’OAC o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Inicialment, es convoca a la persona a una sessió grupal on s’exposen tot un seguit d’informacions pràctiques: s’explica com es treballa des del Serloc, de quins recursos disposa i com utilitzar-los, quin són els primers passos a seguir a l’hora de buscar feina, algunes indicacions per fer aquesta recerca. Un cop acabada aquesta sessió en grup es dóna un cita individual per un altre dia on es farà el registre pròpiament a la base de dades del Servei i es treballaran aspectes més particulars per tal de millorar, si s’escau, en la presentació de candidatures o de les passes a fer per trobar una feina, o el que es valori conjuntament. 

A partir d’aquí, en tot moment, el Serloc està en contacte periòdic amb els usuaris a través de fer arribar setmanalment ofertes de feina, però també deixant sempre obert canals per posar-se en contacte amb el servei si sorgeix cap imprevist i dubte en el procés d’inserció. A més, a l’Espai de la Gent Gran, tres dies la setmana (tots els dilluns d’11 a 13h, i els dimecres i divendres de 9 a 13h) resta obert el ZIAL, l’espai amb ordinadors, impressora, telèfon, i suport personal per a la cerca de feina. 

Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’informació, cal dirigir-se a l’OAC o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..