Canyelles, escenari de l'acord entre Node Film Clúster i Cellers Torres

2020 08 25 conveninodefilmtorres
L'Ajuntament de Canyelles ha estat escenari aquest dimarts de la signatura del conveni de col·laboració entre la  companyia dels cellers Torres i NODE Garraf, ens que presideix l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.
 
L'acord té a veure amb el segell NODE Film Clúster, que promou i impulsa l'activitat de rodatges al conjunt de la denominació Costa Barcelona i, més directament, a l'Alt Penedès i el Garraf.
 
El grup vitivinícola Família Torres s'adhereix amb aquest acord a la iniciativa del Film Clúster i aportarà a l'àlbum de localitzacions la seva diversitat de paisatges i equipaments perquè puguin servir d'escenari a les produccions de cinema, televisió i films publicitaris.
Rosa Huguet, presidenta de Node Garraf, ha posat l'èmvasi en el fet que aquest acord contribuirà a donar major dimensió i notorietat a la iniciativa promoguda per l'Agència de Desenvolupament, de la mà de la Diputació de Barcelona.
 
En representació de la companyia Torres, ha signat l'acord el Sr. Josep Batet, mentre que la presidenta de NODE Garraf, Sra. Rosa Huguet, ho ha fet per part del NODE Film Clúster. A l'acte també hi ha assistit el director tècnic del Film Clúster, Sr. Santi Roig.