Canyelles signa un conveni amb el Gremi d'Hostaleria per impulsar el comerç i la resturació local

2020 10 08 signaturaconvenigremi copiaL'Ajuntament de Canyelles ha signat un conveni amb el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú per oferir un major suport, assessorament i serveis als establiments del municipi. Aquests estaran defensats i assessorats pels serveis que aquest organisme ja presta als negocis vilanovins i d’altres punts de la comarca.

Un acord que s'emmarca en una acció comarcal del Gremi adreçada a totes les poblacions del Garraf per donar visibilitat i suport als establiments del territori.

Una de les prioritats de l'Ajuntament de Canyellesvol és potenciar l’hostaleria i la restauració local. És per aquest motiu que ha promogut la incorporació al Gremi de Vilanova del conjunt de restauradors locals. D’aquesta manera, es beneficiaran dels serveis, gestions i defensa de l’agremiat que ofereix el Gremi. 

L'acord l'han signat aquest dijous a Canyelles, l'alcaldessa del municipi Rosa Huguet, i el president del Gremi de Vilanova, Jordi Gasol.

L’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, assegura que és aquest un acord molt important per a Canyelles perquè servirà per donar més visibilitat a tots els nostres restauradors i comerciants locals. Poder pertànyer i integrar-se a un col·lectiu com és el Gremi d'Hostaleria representa un impuls per a potenciar un sector que està patint de manera especial en aquest moment. I afegeix que actuar sota el paraigüa d'una organització com el Gremi ha de permetre incentivar l'activitat al municipi i donar suport als establiments que hi ha a Canyelles. I, també els permet disposar de tot el suport, avantatges i orientació que aquest ofereix. El treball conjunt ha de permetre un impuls de l'activitat a tota la comarca, ha afegit.

Els comerciants i restauradors que s'hi adhereixin, a més, no hauran de pagar cap quota, ja que aquesta serà assumida íntegrament per l'Ajuntament.

Entre els acords, el conveni preveu que el Gremi promogui un esdeveniment anual a Canyelles i doni suport a la resta d’esdeveniments que s’hi realitzen al llarg de l'any A més, també se celebrarà a Canyelles una reunió anual de la direcció del Gremi.

Des del Gremi d’Hostaleria de Vilanova, el president, Jordi Gasol, explica que aquest conveni té molt de sentit, perquè el Gremi és una entitat consolidada i gran en la representació dels interessos de l’hostaleria. Sabem què necessiten els negocis i a Canyelles hi ha un col·lectiu important que a partir d’ara podrà gaudir dels avantatges de ser socis del Gremi.