Les regidories de Promoció Econòmica del Garraf es proposen una major coordinació

2020 09 18 regidoriespromocionodeAquest divendres NODE Garraf ha aplegat una trobada de regidores i regidors de Promoció Econòmica, Turisme i Empresa de la comarca.
Hi ha pres part l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que a més de presidenta de Node Garraf, és la responsable de Promoció Econòmica al municipi.
 
El propòsit d'aquesta reunió era promoure la interrelació i l'intercanvi d'informació entre les regidories i procurar una major coordinació d'actuacions, així com la promoció de fronts comuns en diferents matèries estratègiques, com ara tot allò que té a veure amb la reindustrialització i l'impuls a les activitats de serveis, comerç i turisme.
 
Les titulars de les diferents regidories han exposat els projectes en els què ja estan treballant. Són actuacions que tenen a veure amb els sectors de suport a la dependència, l'economia de la salut, la sostenibilitat, les indústries culturals i creatives o les activitats orientades al mar i al parc del Garraf. En bona part d'aquestes accions es fan evidents les complementarietats entre uns i altres municipis o la idoneïtat de desenvolupar-les conjuntament.
 
La trobada ha estat valorada molt positivament per part de les regidores i els regidors assistents i s'ha proposat donar-li continuïtat en successives sessions de treball.