Nova promoció d'Artesans Professionals a l'Artífex

2020 12 artifexvidreUna nova promoció d'alumnes de l'Artífex obtindrà el Carnet d'Artesà/ana.

Alumnes de Vidre han presentat el seu treball al CCAM, organisme encarregat de gestionar l'obtenció de l'acreditació oficial

Concretament, quatre alumnes de Vidre han presentat el seu treball al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), que és l'organisme encarregat d'expedir aquesta acreditació oficial de la Generalitat de Catalunya. Aquesta s'obté després de certificar una formació i una dedicació a l'activitat, com la que s'ofereix al Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles Artífex.

El carnet d'artesà, reconeix professionalment les persones que desenvolupen un ofici artesanal. El pot sol·licitar qualsevol personal que desenvolupa la seva producció artesanalment i que acredita un domini tècnic, de qualitat i disseny de l'ofici artesà al qual es dedica, i queda inclosa en la base de dades oficial de l'Administració com a Professional Artesà/ana.  

L’Artífex és un projecte de l'Ajuntament de Canyelles, que té la finalitat de formar professionals amb les competències necessàries per poder-se dedicar professionalment a un ofici artesà, i per obrir-los noves oportunitats de trobar feina. Amb aquesta voluntat s’han presentat els treballs realitzats pels alumnes de l'Artífex al CCAM,  l’òrgan competent que ha de gestionar el què serà la Segona Promoció d’Artesans Professionals de l’Artífex 2020. 

Ofereix formació per a nous artesans i tallers per a infants

L'Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, imparteix formació per a nous artesans, però també per a infants.  

Ceràmica, vidre, fang en volums, pintura, costura i puntes de coixí són les propostes formatives per als adults. 

I per als infants, es desenvolupen tallers de vidre, pintura, ceràmica, manualitats creatives i fang en volums.

Tota la informació sobre Horaris i cursos en el següent enllaç:

ARTÍFEX CURS 2020-2021