Noves sessions d'assessorament per a comerciants i autònoms

2021 03 montsepalaciosS'organitzen noves jornades d'assessorament gratuït per a comerciants, petits empresaris i autònoms.

En el marc del Projecte de Promoció de l'Emprenedoria que té en marxa l'Ajuntament de Canyelles

L'Assessora comptable i fiscal Montse Palacios, col·laboradora de l'Ajuntament de Canyelles, ofereix les sessions informatives a l'Espai de la Gent Gran

El servei està enmarcat en el projecte de Promoció de l'Emprenedoria, que l'Ajuntament de Canyelles té en marxa des de fa temps, amb l'objectiu de donar visibilitat, assessorament i suport als petits empresaris, autònoms i comerciants del municipi.  

Periòdicament es van fent sessions informatives.

Cal concertar  cita prèvia:

  • Per telèfon, al 600 410 296.
  • O per email, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entre altres qüestions,  a les sessions s'ofereix assessorament sobre  dubtes fiscals, com aconseguir  més rendibilitat al al negoci o com tenir una comptabilitat al dia.

PROMOCIÓ DE L'EMPRENEDORIA

En el marc del projecte de Promoció de l'Emprenedoria, l'Ajuntament de Canyelles ofereix un espai perquè els autònoms i petites empreses puguin donar a conèixer els seus projectes emprenedors.

L'Ajuntament de Canyelles vol donar suport i visibilitat als emprenedors per rellançar els seus projectes i negocis.