La Taula d'Igualtat obre un concurs fotogràfic d'Instagram amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

2021 06 21 flyerorgullLGFTBIGARRAFLa Taula d’Igualtat, formada pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, convoca un concurs fotogràfic en el marc del Dia internacional de l’Orgull LGBTI, que se celebra el 28 de juny.

El concurs consisteix a publicar fotografies a Instagram, entre 28 de juny i el 4 de juliol, relacionades amb la celebració d’aquesta diada al Garraf, amb l’etiqueta o hashtag #comviuslorgull, i té com a objectiu promoure la tolerància, la igualtat de drets, la no discriminació i la dignitat de totes les persones LGBTI.

Les persones que vulguin participar-hi han de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Les bases del concurs es poden consultar i descarregar aquí.

El premi a la millor fotografia consisteix en dues entrades per a assistir a l’espectacle “Equality, el circ per a tothom” de la companyia internacional de circ acrobàtic Les Fardais, durant el mes de juliol a Sitges. Així mateix, la foto guanyadora serà la imatge de la campanya comarcal de l’Orgull LGTBI del 2022.

Per a la selecció de les fotografies, el jurat es basarà en criteris com l’originalitat, la qualitat artística i estètica, i la transmissió de valors de la no discriminació a les persones LGBTI.

Taula d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella

La Taula d’Igualtat és un espai interdisciplinari de treball, que compta amb la participació de diferents professionals de la comarca que treballen en l’atenció i prevenció de situacions de discriminació per raó de gènere, d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

Algunes de les seves actuacions se centren en la prevenció de la violència masclista envers les dones i les persones LGBTI, la sensibilització en relació a la igualtat, el foment de la participació i la millora de l’ocupació i la formació d’aquestes persones.

Servei d’Atenció Integral LGTBI – SAI Garraf

El SAI Garraf ofereix atenció integral a persones dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les seves necessitats.

Des del seu inici, a mitjans del 2018, el SAI Garraf ha realitzat diverses activitats educatives, així com sessions d’assessorament a famílies i acompanyament a persones LGTBI en diversos tràmits i processos.