Escuts solidaris dels Agents Municipals de Canyelles contra el càncer infantil

2018 10 escutssolidarispetitsvalents2webEls Agents Municipals de Canyelles se sumen a la campanya #pels valents i promouen la venda d’escuts solidaris

Els diners recaptats es destinaran íntegrament al projecte de construcció del nou SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital de Sant Joan de Deu

Els escuts es poden trobar a l'Ajuntament i al Quiosc Municipal

Els Agents Municipals de Canyelles s’han sumat a la campanya de venda d’escuts policials solidaris contra el càncer infantil, en el marc del projecte #pels valents, amb l’objectiu de recaptar fons per a la construcció del nou centre d’investigació i tractament de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, l’SJD Pedatric Cancer Center de Barcelona.

2018 10 escutspetitsvalentsweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cada escut té un cost de 4 euros, que es destinaran íntegrament a la campanya #pelsvalents. Els escuts solidaris es poden trobar a l’OAC de l’Ajuntament de Canyelles i també al Quiosc Municipal.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que s’ha sumat a la causa solidària anima tothom a participar-hi. De fet, aquesta no és la primera vegada que Canyelles mostra la seva generositat i col•labora amb la campanya #pelsvalents. El Grup Dona va fer efectiva la donació dels diners recaptats durant la darrera Fira de Santa Llúcia. I el mes de juny passat des de l’Ajuntament s’organitzava també un sopar solidari per recollir fons per aquesta causa.

Juntament amb els Agents Municipals de Canyelles, ja hi ha moltes altres policies locals d’arreu de Catalunya que s’han sumat a la iniciativa solidària.

2018 10 escutsolidarisol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els escuts, brodats en roba, simulen els escuts oficials dels Agents Municipals de Canyelles. Incorporen l’etiqueta #pelsvalents i també dues ratlles negres, que identifiquen també la campanya. Es poden cosir a la roba o enganxar fàcilment ja que incorporen una cola termoadhesiva.