fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'Ajuntament de Canyelles treu a subhasta 54 parcel·les municipals al sector de les Palmeres

2022 09 15 subhastaparcellespalmeresL’Ajuntament de Canyelles posa a la venda, mitjançant procediment obert i sistema de subhasta, 54 parcel·les de titularitat municipal situades en el sector de Les Palmeres. Aquest sector està en procés d’urbanització i, per tant, aquestes parcel·les estan subjectes a quotes urbanístiques. 

Les ofertes es poden presentar del 15 de setembre a l'11 d'octubre, de manera presencial, per mitjans electrònics o per correu certificat.

Aquesta venda es farà mitjançant el procés de subhasta a l’alça, en el qual tot interessat podrà oferir el preu base d’alienació, o bé millorar-lo a l’alça a favor de l’Ajuntament de Canyelles. No s’admetran ofertes econòmiques inferiors a la del preu base d’alienació indicats. 

PRESENTACIÓ D'OFERTES

  1. Les ofertes presencials es presentaran a l’Ajuntament de Canyelles, situada a la Plaça de l’11 de Setembre, núm. 1, en horari d’atenció al públic, mitjançant una instància acompanyada de dos sobres tancats.
  2. Quan les ofertes s’enviïn per mitjans electrònics, els participants hauran de preparar i presentar les seves ofertes mitjanant l’eina de Sobre Digital accessible a la següent adreça web: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=107971640&lawType
  3. Quan les ofertes s’enviïn per correu certificat, el licitador ha de justificar la data d’imposició de l’enviament en l’oficina de Correus i anunciar a l’òrgan de contractació la remissió de l’oferta mitjançant telefax, burofax o consignant-se el número de l’expedient, títol complert de l’objecte del contracte i nom del licitador. 

 

Aquest procediment d'alienació  es va aprovar per unanimitat a la sessió plenària municipal del 26 de juliol passat. El sector de les Palmeres, on s’ubiquen aquestes parcel·les, està immers en ple procés urbanístic per dotar-lo de tots els serveis. Per tant, aquestes parcel·les estan subjectes a quotes urbanístiques. 

Fruit de la gestió que està duent a terme l’Ajuntament de Canyelles en el desenvolupament d'aquest procés, el Consistori és propietari d’una sèrie de parcel·les en concepte de la liquidació d’un deute contret per les empreses promotores.  Amb l'objectiu de repercutir  els ingressos en les obres d’urbanització, l'Ajuntament de Canyelles posa a la venda 54 parcel·les de titularitat municipal. Això permetrà executar més obra sense que això signifiqui un augment de les despeses per als veïns, seguint amb el compromís municipal d'oferir les màximes facilitats als veïns per avançar en el procés urbanístic.

 

PLEC DE CLÀUSULES

Les trobareu clicant en el següent enllaç:

PLEC DE CLÀUSULES

 

LLISTAT PARCEL·LES

El trobareu clicant en el següent enllaç:

PARCEL·LES EN SUBHASTA

 

PLÀNOL UBICACIÓ PARCEL·LES

El trobareu clicant en el següent enllaç:

PLÀNOL 

 

CONTACTE

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l'àrea d'Urbanisme de ll’Ajuntament de Canyelles, trucant al telèfon 93 8973011 (extensió 0213) o enviant un correu electrònic a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

1) SOBRE «A». DOCUMENTACIÓ ADMINISTRATIVA

a)  Personalitat jurídica de la persona o l’empresari.

• Document Identificatiu: DNI/NIF/NIE.

• Escriptures de constitució de l’empresa (Només empreses).

 • Inscripció en els registres professionals (Només empreses).

 • Certificat de concurrència (Només empreses).

 

b)  Representació del titular.

• Poders de representació notarial i DNI de la persona representant.

c) Garantia.
• Resguard de la constitució de la garantia provisional del 3%.

d) Declaració responsable.


Models facilitat per aquest ajuntament:

Persones físiques

Empreses

2) SOBRE «B». OFERTA ECONÒMICA

Es presentarà conforme al model facilitat per aquest ajuntament:

Model Proposició oferta econòmica