S'arranja el Camí de la Costa Bernada per millorar la connexió entre el nucli antic i Vora Sitges

2018 10 26 visitaobrescostabernadawebEls treballs són finançats íntegrament amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya

Les obres d’arranjament i pavimentació del Camí de la Costa Bernada ja estan en marxa. Estaran enllestides en el termini aproximat d’un mes i es fan gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya,  en el marc del Pla de Camins 2018-2020, que cobreix el 100% del cost, prop de 43.000 euros.

El Camí de la Costa Bernada uneix dos sectors importants de població de Canyelles, el nucli antic i el veïnat de Vora Sitges. Amb aquesta intervenció es millora notablement aquesta connexió i es facilita l’accés i el trànsit de veïns entre els dos nuclis. L’actuació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de Canyelles d’incidir en la cohesió territorial, garantir l’accessibilitat als nuclis de població i garantir la mobilitat arreu del terme municipal.

Seguim treballant per millorar la connexió i la comunicació entre els veïnats del municipi, ha assegurat l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, durant una visita d'obres per fer el seguiment dels treballs d'arranajament d'aquest camí. És il·lusionant veure com avancen aquests treballs que donaran servei a molts veïns.

2018 10 24 camicostabernadaweb