2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El sènior de la U.E. Canyelles marca el primer gol a la nova gespa del remodelat camp municipal de Canyelles

2015 02 23 FutbolGespa

El passat diumenge 22 de Febrer a les 12 h, l’equip sènior de la U.E. Canyelles jugava el partit corresponent a la jornada 19 de la 4a Divisió Catalana grup 11, contra el F.C. La Plana “B” al municipal de Canyelles.

I els locals només van necessitar 18 minuts per estrenar amb gol una de les porteries del camp municipal amb la nova gespa artificial. Va ser el jugador local, Pedro Amador, que es va encarregar d’obrir el marcador a favor per set minuts després tornar a repetir amb un doblet. Pere Rovira va ser l’encarregat de marcar el tercer gol local i al minut 58, Guillem Tello va sentenciar el partit amb el 4 a 0.

L’equip contrari va retallar distàncies al minut 77 amb un gol però no va ser fins al minut 90 que van marcar el segon gol quan ja s’acabava el partit.

Gran partit dels locals en totes les línies que només han necessitat 2 partits per estrenar-se amb victoria a la nova superfície de joc. Els canyellencs se situen 10ns a la classificació amb 6 victòries a favor, 3 empats i 10 derrotes.

El pròxim partit dels canyellencs serà el diumenge 1 de Març a les 17 h de la tarda al municipal de Sant Pere de Ribes contra la Joventut Ribetana, equip entrenat per Nan Emiliano, que fins aquesta jornada anava líder però que ara empata a punts amb el C.F. Vinyets Molí Vell i comparteixen liderat.

Pel que fa als resultats de l’escola de futbol, l’equip Pre-Benjamí va guanyar en el seu primer partit com a local a la nova gespa artificial, en un partit molt disputat per un marcador de 2 gols a 1, contra la Penya Jove de Roquetes “D”.

L’equip Aleví, jugava com a visitant a l’escola Cossetània de Vilanova i va perdre per 9 a 0 contra el Margatania “B”.