Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Entrevista a l'alcaldessa Rosa Huguet a Eix Diari

El Garraf s'uneix per a distribuir la medicació hospitalària de dispensació ambulatòria

2020 04 08 santcamilEls sis ajuntaments del Garraf i el Consell Comarcal donen suport al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf en la contractació del servei de missatgeria per a agilitar la distribució de la medicació hospitalària de dispensació ambulatòria.

Llegeix més...

Atenció permanent de l'Ajuntament de Canyelles durant els dies festius de Setmana Santa

2020 04 08 OACatencio2L'Ajuntament de Canyelles manté l'atenció permanent durant els dies festius de Setmana Santa

L'OAC atèn les trucades per a urgències al 93 897 30 11 de 8h a 20h

La resta d'hores, per a urgències, al telèfon dels Guàrdies Municipals 686 47 30 10

El treball a l'Ajuntament segueix per tenir cura del municipi i dels ciutadans, especialment en l'actual situació de crisi sanitària. Els Serveis tècnics municipals i l'OAC segueixen en actiu treballant des de casa.  

 

Llegeix més...

Creu Roja col·labora amb el Banc d'Aliments de Canyelles

2020 04 08 bancalimentsCreu Roja col·labora amb el Banc d'Aliments de Canyelles, i està fent la distribució de productes alimentaris de primera necessitat a les famílies que formen part d'aquest Banc d'Aliments, que es gestiona des de Serveis Socials.

Una acció que se suma a la que ja estan fent els diferents grups de voluntaris de Canyelles, que també reparteixen medicaments entre els col·lectius més vulnerables, en coordinació entre Serveis Socials i la Farmàcia Engel.

Llegeix més...

Mascaretes solidàries pel Coronavirus. Moltes gràcies a tots els voluntaris

2020 04 mascaretesimaterial copiaL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, vol agrair, les nombroses accions solidàries que estan fent moltes persones al municipi repartint medicaments als col·lectius de risc, a través de Serveis Socials i la farmàcia Engel, i també cosint mascaretes casolanes, o bates, entre altres coses. Moltíssimes gràcies a tots.

L'Ajuntament de Canyelles disposa ara d'unes 3.000 mascaretes, entre donacions i les que s'estan cosint per voluntaris. Són mascaretes que, a través de Serveis Socials, es distribuiran entre els COL·LECTIUS DE MÉS RISC del municipi. Només les persones que formin part dels col·lectius de més risc o els seus familiars poden sol·licitar-les. Cal trucar a l'Ajuntament i des de Serveis Socials es gestionarà la demanda.

MOLT IMPORTANT: Es tracta de mascaretes que són només un element de protecció sanitari complementari, que no substitueixen les homologades. Això no obstant, serveixen com a element complementari de contenció del virus.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, agraeix moltíssim aquesta donació i assegura que els pitjors moments treuen el millor de les persones. Gràcies per la vostra solidaritat i generositat.

 

També aquesta setmana han arribat des de la Diputació de Barcelona diversos elements de protecció i seguretat per als treballadors municipals que estan en actiu, especialment mascaretes i guants.

Us recordem els consells del DEPARTAMENT DE SALUT  respecte de les mascaretes casolanes.

Feu click a la imatge i veureu el video amb els consells.

2020 consellsmascaretes