Queden ...
per la 15a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

S'obre el 23 Concurs de Fotografia als Parcs

El concurs de fotografia als parcs es fa dins del programa Viu el Parc de la Diputació de BarcelonaLa Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha convocat la 23 edició del Concurs de Fotografia als Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. El certamen, obert des de l’1 d’agost, s’organitza dins del programa Viu el Parc, que durant la tardor recull un ampli ventall d’activitats al voltant d’aquests espais naturals.

Llegeix més...

Encara són obertes les inscripcions per al Mercat de 2a mà de Canyelles

2017 10 08 Mercat2MaEl pròxim 8 d'octubre al matí, es farà una nova edició del Mercat de segona mà. El període d'inscripció ja és obert i les persones interessades a participar-hi poden fer ja la seva inscripció telemàtica al web municipal www.canyelles.cat o bé adreçar-se a l'OAC a l'Ajuntament, fins al divendres 29 de setembre a les 14h.

A més a més, com en edicions anteriors, s'estan organitzant activitats complementàries que facin del Mercat de segona mà una festa de la reutilització i el reciclatge.

L'objectiu del Mercat és sensibilitzar sobre la vida útil dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida, Així, es tracta d'un mercat d'intercanvi i compravenda de productes de segona mà que poden ser llibres, música, mobles, petits electrodomèstics, objectes de decoració estris de cuina, electrònica, jocs... Es poden portar tota mena d'objectes excepte productes perillosos o nocius, animals, aliments, o restes d'estoc.

Llegeix més...

Prevenció davant les altes temperatures

2017 03 16 InfocatDavant les altes temperatures que s'estan donant aquests dies, des de la Generalitat de Catalunya es recomana evitar qualsevol situació de risc i alertar ràpidament al telèfon d'emergències 112 si es veu alguna columna de fum, o bé al telèfon d'atenció ciutadana 012.

Cal recordar que des del dia 15 de març està en vigor la prohibició d'encendre foc, sigui pel motiu que sigui, ni en terreny forestal ni en un radi de 500 metres a la rodona. Aquesta prohibició, establerta pel Decret 64/1995, en el cas de Canyelles, afecta a tot el municipi.

Llegeix més...

Prohibit fer foc al bosc

Des del passat 15 de març, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació va prohibir taxativament d'encendre foc, sigui pel motiu que sigui, ni en terreny forestal, estigui ple o no d'arbrat, ni en un radi de 500 m a la rodona. Aquesta prohibició, establerta pel Decret 64/1995, en el cas del municipi de Canyelles, afecta la totalitat del seu territori.
Especialment, està prohibit cremar restes de poda i d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d'Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d'esbarjo ni d'altres relacionats amb l'apicultura. Dins de les àrees recreatives i d'acampada autoritzades així com en les parcel·les edificables de les urbanitzacions, l'únic foc permès és l'ús de barbacoes d'obra, sempre que tingui instal·lat un sistema mata guspires.
També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l'inici d'un foc; llançar coets, focs d'artifici o d'altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.
En principi i segons siguin les condicions climatològiques, la prohibició durarà fins al 15 d'octubre