Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Mor l'exalcalde Joaquim Collado

2020 06 29 colladoMor Joaquim Collado González, exalcalde de Canyelles, als 89 anys.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha lamentat profundament la mort de Joaquim Collado i vol expressar el més sentit condol a la seva família, en nom de tot el Consistori.

L'alcaldessa ha volgut fer un reconeixement a la seva trajectòria  i ha destacat la importància que la figura de Joaquim Collado va tenir per al desenvolupament i creixement del municipi durant els aproximadament 12 anys que va estar al capdavant de l'Alcaldia.

Llegeix més...

28 de juny. Dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+

2020 06 28 diaorgullLGTBIQ

El 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+. Canyelles se suma a aquesta celebració, que té lloc per reivindicar la tolerància i la igualtat d'aquest col·lectiu i per defensar la llibertat i el respecte per a tothom.

Amb ferm compromís de treball en aquest àmbit, en aquesta nova legislatura  l'Ajuntament de Canyelles va crear la regidoria d'Igualtat dels drets de la dona i LGTBIQ.

MANIFEST INSTITUCIONAL DIA LGTBIQ

Llegeix més...

Canyelles se suma al Dia Internacional contra l'Homofòbia

2020 05 17 homofobiaCanyelles se suma al Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia y la Bifòbia, que té lloc aquest diumenge 17 de maig.

Un dia per sensibilitzar sobre els drets humans de les persones lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex (LGBTI).

Canyelles treballa de manera ferma en l'impuls de les polítiques d'igualtat, amb la creació de la nova regidoria de Polítiques de la Dona i la Igualtat LGTBI, al capdavant de la qual està Carme Pilar Jelonch.

Llegeix més...

Estigueu alerta per un episodi de fortes ventades. Seguiu els Consells de Protecció Civil i protegiu-vos

2018 15 01 cartellventadesDavant les previsions de fortes ventades, emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, des de l'Ajuntament de Canyelles  s'aconsella als ciutadans que seguiu els consells de Protecció Civil i que us protegiu davant de les ventades.

En cas d'emergència i si necessitu ajut, truqueu al telèfon d'emergències 112, ó bé al telèfon dels Guàrdies Municipals de Canyelles (686 47 30 10).

Podeu seguir els consells de Protecció Civil a:

Consells de Protecció Civil per fortes ventades

Servei Meteorològic de Catalunya

Servei Català de Trànsit

Llegeix més...