L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla VENTCAT per les incidències que el vent està provocant a Girona i Barcelona

Per a qualsevol situació d'emergència podeu trucar al telèfon 112 d'emergències.
Els agents municipals de Canyelles estan disponibles al telèfon 686 47 30 10.

Protecció Civil activa l’Alerta del Pla VENTCAT per les incidències que el vent està començant a provocar a la serralada Transversal, el litoral i prelitoral central, les comarques de la Selva, el Vallès Occidental i l'Oriental. Tot i les afectacions localitzades que se’n registren, el fenomen és notarà a tot el territori.

Protecció Civil de la Generalitat demana especial prudència en la mobilitat i demà en les activitats a l’aire lliure, ja sigui en zones urbanes pel risc de caiguda de branques, arbres o altres elements estructurals, com també a les zones rurals. Cal evitar aquestes zones arbrades, incloses les d'àmbit urbà, mentre bufi el vent fort a les zones afectades. Mentre duri el vent fort a les zones afectades es recomana que les activitats previstes a l’exterior es realitzin només si es pot garantir la seva seguretat, comprovant que no hi ha risc de caiguda d’objectes que puguin produir danys. Cal tenir especial cura amb els elements mòbils tipus carpes o similars i amb la proximitat d’arbrat, bastides i murs de tancament susceptibles de ser inestables.
A nivell preventiu i en àmbits urbans, cal retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Especialment, cal vigilar les decoracions nadalenques, i si no es pot garantir la seva subjecció, millor retirar-les. Tampoc és segur protegir-se darrera murs o cartells publicitaris si no són estables.
Cal extremar les precaucions en la mobilitat a les zones on el vent bufi fort i seguir els consells del Servei Català de Trànsit:
Reduir la velocitat, corregint les desviacions per mantenir la trajectòria del vehicle.
En el cas d'avançar vehicles de grans dimensions, vigilar especialment amb la distància de separació lateral.
Fixar-se en la trajectòria del vent a través dels arbres i arbustos de la calçada.
Subjectar el volant de manera segura i forta.
Trobareu tots els consells de Protecció Civil de la Generalitat davant les ventades a interior.gencat.cat/ventades.

Bon Nadal i Feliç 2020

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, en nom seu i de tot l'Ajuntament de Canyelles vol desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç 2020.

 

Els infants de la llar d'infants feliciten el Nadal a l'alcaldessa Rosa Huguet

2019 12 18 llarnadalajuntament2Els infants de la llar d'infants municipal Els Patufets, seguint la tradició de cada any, han visitat aquest dimecres l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet al seu despatx per felicitar-li el Nadal de manera molt especial.

Li han cantat la canço del tió i una nadala i també li han regalat una felicitació molt especial feta per ells.

 

Llegeix més...

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, a la Cimera Municipal pel Clima

2019 12 13 cimeramunicialclimafempOrganitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en el marc de la Cimera del Clima que s’està fent a Madrid (COP25)

Mostra el compromís de Canyelles davant el canvi climàtic i la seva aposta per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient

Llegeix més...