El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Foto oficial del Club Atletisme Canyelles

Club Atletisme 01El passat dissabte 27 de Setembre al matí va tenir lloc a les pistes d’atletisme de Vilanova la foto oficial de grup del C.A. Canyelles amb unes 70 persones, tot i que van faltar alguns corredors.
En finalitzar les fotos es van realitzar uns tests de diferents proves atlètiques amb tots els més menuts del Club.

I l'endemà, diumenge, els diferents atletes del Club ja van començar a donar guerra en les diferents proves atlètiques que es donaven lloc a diferents poblacions de Catalunya.

Al triatló de Gavà, el Sergi Rios, va lluitar de valent, per aconseguir baixar d'1:20, concretament 1:19:54, tot i la pluja i la mala mar i arrossegar molèsties als bessons.

També gran participació del Club a la multitudinària cursa de la Mercè, que aquest any tancava inscripcions amb 18.000 participants, i amb un altíssim nivell. En Juanma Garcia va aconseguir arribar amb un gran crono de 33:58 en la 24a posició, en Víctor Peña el va seguir de ben a prop parant el crono en uns prometedors 34:29 i entrant en 40a posició, que auguren una bona temporada, en Marco Antonio Segura, tot i sortir d'una lesió va poder fer 35:58, i l'últim fitxatge del club en Fran Romero, va arribar en 36:52 entrant en la 114a posició.

Per últim a la trail senders de les Cabanyes, en Dani Serra no només guanyava en un ajustat esprint, sinó que a més batia el record de la prova. En Pablo Romero també va destacar entrant en 19a posició, i a falta de publicar les classificacions oficials, podem dir que també han deixat el pavelló ben alt en Pedro Aranda, la Pilar Cabezas, la Maria Andreu, en Francesc Alvarez i la Margarita Alcazar.

Sense dubte ha estat un cap de setmana brillant.

Club Atletisme 02Club Atletisme 03Club Atletisme 04Club Atletisme 05Club Atletisme 06