El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Resultats dels equips de futbol i voleibol de Canyelles

Aquest passat dissabte 15 de novembre els més petits, els Pre-Benjamins, s’enfrontaven al C.F. Vilanova “G” al Complex Esportiu de Vilanova i van guanyar amb gran autoritat amb un marcador final de 7 a 1 gols a favor de l’equip canyellenc.

També l’equip Aleví va aconseguir la victòria en el seu partit davant la U.A. Margatania “C” amb un resultat de 3 a 5 gols a favor dels canyellencs. El partit es va jugar al camp de l’escola Cossetània de Vilanova.

Per últim, l’equip sènior que milita al grup 11 de la 4a Divisió Catalana, va sumar la segona victòria consecutiva en guanyar el seu partit, remuntant desprès de començar perdent, amb un resultat d’1 a 2 gols a favor dels canyellencs contra el C.F. Olesa de Bonesvalls a Vallirana.

Pel que fa al equip infantil femení de voleibol, les noies de l’equip Institut Pla del Bosc, jugaven el seu segon partit contra el institut LLuch i Rafecas.
El partit es va jugar al institut de Vilanova i les noies van començar amb alguns nervis al primer set però desprès es van trobar més còmodes van guanyar el segon set. Tot i que el tercer i el quart set el van acabar perdent, van completar un bon partit i poc a poc van agafant més confiança.