El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Resultats esportius cap de setmana (16 i 17 de gener): gimnàstica artística, futbol i voleibol

2016 01 20 ResultatsEsportiusLes noies de gimnàstica artística del Gimnàs Municipal van debutar en competició escolar aquest dissabte passat, al pavelló municipal d’Esparreguera. Van fer un total de tres podis. Les noies havien de realitzar un exercici de terra, de poltre i de barra d’equilibri.

L’Ariadna Alcázar i la Paula Cerceda van pujar al podi com a 1a i 2a classificada, respectivament, en la categoria d’aleví B. També van pujar al podi per equips com a primeres classificades en la mateixa categoria.

Pel que fa al futbol, l’equip benjamí va rebre la visita de la UE Sitges, 7é classificat. Tot i realitzar un gran partit, van caure derrotats amb el resultat de 2 gols a 3 a favor dels sitgetans. Els Benjamins, rebran la visita el proper dissabte 23 del CF Vilanova a les 11h al municipal de Canyelles.

L’equip dels més petits, els Prebenjamins, la setmana que ve descansen per calendari.

No van poder fer res per parar al CF Base Marc Bartra, 4t classificat, que van passar per sobre amb un resultat massa abultat pel que es va veure al camp. Dissabte 23, els Alevins rebran la visita del CF Blanca Subur a les 11h al municipal de Canyelles.

L’equip sènior que milita a Quarta divisió catalana grup 10 rebia la visita del líder, el FC Hortonenc. Tot i realitzar un gran partit i plantar cara al lider, van perdre per 1 gol a 3.

El proper dissabte 23 de gener reben la visita del 3r classificat, el CF Can Cartro, a les 17h al municipal de Canyelles.

Finalment, pel que fa al voleibol, l’equip Infantil femení de l’ Institut Pla del Bosc, visitava aquest dissabte el camp de l’Institut Montgròs (Sant Pere de Ribes). Van guanyar per 0 sets a 3. Actualment, l’equip va primer classificat a la taula.