Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Aprovat el Pla d'Actuació Municipal

2020 09 30 pleordinariL'Ajuntament de Canyelles ja té aprovat el seu Pla d'Actuació Municipal (PAM) corresponent a la legislatura 2019-2023.

S'ha aprovat per unanimitat en el ple ordinari de la Corporació, celebrat aquest dimecres 30 de setembre de manera telemàtica.

El PAM ha estat treballat  per l’equip de govern, de manera col·legiada i transversal i defineix els objectius estratègics que es despleguen en les accions polítiques molt concretes que provenen dels compromisos polítics previs de l'executiu local, amb una estimació de costos. Però, també inclou, programades en el temps, en els diferents pressupostos municipals i distribuïdes geogràficament, en les diferents urbanitzacions del municipi. 

Tal com ha explicat l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, El PAM és el reflex total de les propostes i els objectius que vam presentar davant els ciutadants, molts dels quals ja estan acomplerts. Suposa una continuïtat del treball iniciat fa vuit anys amb noves millores i compromisos. 

En la mateixa sessió plenària també s'ha aprovat per unanimitat l'inici del procés de licitació per a la contractació del servei de neteja viària del municipi, que es fa per concurs públic. La nova adjudicació, un cop sigui efectiva, ha de suposar una notable millora del servei de la neteja viària, tal com ha explicat l'alcaldessa Rosa Huguet. 

En l'apartat de mocions, va prosperar, també per unanimitat, una presentada conjuntament pels grups municipals de Junts per Canyelles i Millorem Canyelles, en nom de l'AMPA de l'Escola Sant Nicolau en què es demana a la Conselleria d'Educació l'aplicació de la Jornada Continuada a l'escola, especialment davant la situació actual provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. 

El ple també va servir per aprovar el nou cens del municipi que se situa en un total de 4.699 habitants, a data 1 de gener.

L'alcaldessa a obrir la sessió plenària fent un especial recordatorii missatge de suport per a totes les víctimes de la Covid-19 i per a les famílies que més ho estan patint. També va felicitar la comunitat educativa del municipi per la manera en què ha actuat davant la detecció del primer cas positiu en un centre educatiu al municipi. L'alcaldessa, en nom de tot el govern, ha volgut donar tot el suport als mestres del municipi.l