Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Rosa Huguet, al capdavant de Node Garraf quatre anys més

2019 07 25 nodegarrafL'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, seguirà quatre anys més al capdavant de l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, Node Garraf. Ha estat reescollida com a presidenta en la sessió constitutiva extraordinària del Consell Plenari de l'Agència de Desenvolupament per a la legislatura 2019-2023, que ha tingut lloc aquest dijous 25 de juliol a l'Ajuntament de Canyelles.

Node Garraf ha refermat la confiança en Rosa Huguet, que ha presidit l'Agència els darrers quatre anys perquè continuï al capdavant en la present legislatura.

Node Garraf és una entitat pública consorciada formada per administracions públiques i agents socials de la comarca del Garraf. És l’eina executiva per dur a terme les estratègies compartides que han de permetre millorar l’actual situació econòmica en tot allò que signifiqui defensa del territori, aportació de recursos i fer atractiva la comarca del Garraf per totes aquelles activitats empresarials que generin ocupació i riquesa. Entre els principals objectius es troben:

  • La generació d’activitat econòmica.
  • La creació d’ocupació.
  • Fer visibles els actius i avantatges de la comarca.
  • Afavorir la continuïtat de l’activitat empresarial.
  • La captació d’inversions i nous recursos.