El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Medalla de bronze pel Club Taekwondo Canyelles a l’open de Benicàssim

2015 10 27 TaekwondoEl passat dissabte 24 i diumenge 25 d’Octubre va tenir lloc al pavelló poliesportiu de Benicàssim (Castelló), la 10a edició de l’open “Ciutat de Benicàssim”, campionat de gran prestigi en l'àmbit nacional.

Dissabte 24 es van disputar les competicions de combat per a totes les categories i diumenge 25 les competicions de pumses.

Va ser el diumenge quan l’alumne del Club Taekwondo Canyelles, Franc López, realitzava la seva primera participació en un Open nacional i ho va realitzar de la millor manera possible, aconseguint una medalla de bronze en la seva categoria.

Llegeix més...

La 8a edició de la Cuabarrada BTT, un referent

2015 10 23 BTT 01Gairebé 500 corredors van prendre part d'una nova edició de la Cursa Cuabarrada de BTT de Canyelles, que va tenir lloc el passat diumenge dia 18 d'octubre.

L’entitat local O2sports i l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Canyelles han organitzat aquesta cursa de dos recorreguts, de 35?km i 52?km, a escollir segons el nivell de cada participant.

La meteorologia va respectar i va ser un fantàstic matí de ciclisme amb un circuit molt atractiu.

Tres medalles de bronze pel Club Taekwondo Canyelles al campionat de Catalunya de promoció pumses infantil

2015 10 21 Taek 01El passat diumenge 18 d’Octubre, es va celebrar el Campionat de Catalunya de promoció pumses infantil-cadet-junior-sènior de Taekwondo al pavelló poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona a partir de les 9 h.

La modalitat del pumse és la part artística de l’art marcial que consisteix a executar una combinació de tècniques d’atac i defensa en una línia de moviments i contra uns adversaris imaginaris. Les tècniques d’atac i defensa estan predeterminades amb una ruta de passos i moviments sempre iguals que busquen com a objectiu el perfeccionament dels moviments.