Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Joventut

Nova acció del programa 'No la Pintis' al carrer Major, una proposta perquè els joves decorin amb grafits alguns espais del municipi

2019 11 19 nolapintiscarrermajorL'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles ha organitzat una nova acció en el marc del programa No la Pintis, per decorar amb grafits alguns espais del municipi.

En aquest cas, els joves estan actuant al nucli actic, concretament al carrer Major i a la plaça de l'Ajuntament, coordinats per Àlvaro Marín, expert en aquest art,  

El programa, No la pintis, impulsat des de l'Àrea de Joventut dona resposta als joves atrets per aquest art, vol evitar els actes vandàlics i també millorar l'aspecte d'alguns espais del poble.

Llegeix més...

Ràdio Canyelles comença les emissions

2019 11 radiocanyellestardorRàdio Canyelles ja ha començat les seves emissions

Cada dimecres, dijous i divendres s'estrenen programes

Podeu escoltar-la on line a través de facebook i twitter

Llegeix més...

Ràdio Canyelles s'estrena aquesta tardor

2019 radiocanyellesposterhoritzontalJa falta molt poc perquè Ràdio Canyelles es posi en marxa. Està previst que aquesta mateixa tardor, la ràdio municipal online començarà les seves emisions. S'han fet dues edicions de taller formatius i els primers programes s'estan preparant.

Llegeix més...

Es prepara un nou Pla Local de Joventut

2019 10 ecijoveL'Àrea de Joventut està preparant el nou Pla de Joventut. Ha rebut el suport tècnic de la Diputació de Barcelona per desenvolupar el nou Pla Local de Joventut que ha servir per definir un nou programa d'accions adequat a les necessitats i demandes reals dels joves de Canyelles.

Llegeix més...