Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Comença el curs escolar a Canyelles

2019 09 12 escolasantnicolauComença un nou curs escolar pels nens i nenes de Canyelles. La llar d’infants els Patufets, i l’escola Sant Nicolau i l’INS Pla del Bosc acullen més de 600 alumnes d’edats  compreses entre els 0 i 15 anys. Hi ha uns 400 alumnes a l'Escola Sant Nicolau, uns 50 a la llar d'infants i 200 a l'institut Pla del Bosc.

Durant les vacances escolars l’Ajuntament de Canyelles ha realitzat diversos arranjaments i tasques de manteniment en els centres escolars ja sigui en espais com els patis o les aules que acullen els infants i joves des d'aquest dimarts 12 de setembre.

La llar d’infants Municipal els Patufets ha iniciat el curs el 5 de setembre oferint un servei de qualitat que té com a principal objectiu el desenvolupament integral dels infants de 0 a 3 anys i que en aquest nou curs continua oferint serveis per poder atendre millor les necessitats dels infants i les seves famílies. Un d'aquests serveis és el tren de tots colors integrat per l'espai nadó, l'espai familiar, l'espai de joc i el servei de canguratge. Aquests són serveis educatius on compartir experiències sobre educació i criança acompanyats de professionals.

2018 llarinfantsfaçana2019 02 INSTITUTPLADELBOSC

A l'escola Sant Nicolau, aquest any, s'emmarca en el projecte d'escola innovadora. S'ha enllestit el curs ILEC (Projecte impuls per a la lectura) i es duran a terme tots els canvis organitzatius que implica el projecte en metodologies i utilització de llibres de text de forma habitual.

Es començarà a introduir la robòtica al cicle mitjà i superior, treballar les matemàtiques manipulatives a cile inicial i consolidar tot el treball de consciència fonològica al cicle infantil. El centre, a més, seguirà en la participació del concurs de Lectura en Veu Alta, el Congrés de Ciències i Emprenedoria. Com a novetat ens hem inscrit en el projecte Dansa Ara per desenvolupar la part més artística dels nostres alumnes, lligat a l'Àrea d'Esports.

Pel que fa a l'Institut, s'està dissenyant el pla TAC (de teconologia per a l'aprenenatge i el coneixement) i el Pla de Convivència.  A més, s'implementa el Servei Comunitari, que té com a finalitat última garantir que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

.