Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

La Cursa de BTT Cuabarrada 2019 aixeca el vol aquest diumenge 13 d'octubre

2019 10 13 cuabarrada

La cursa de BTT Cuabarrada de Canyelles arriba a la seva dotzena edició aquest diumenge 13 d’octubre.

Cursa de referència a tot el país

Després d’onze anys d’existència, la competició ja està totalment consolidada al calendari esportiu de BTT del país. Organitzada per el club ciclista O2Sports amb la col•laboració de l’Ajuntament de Canyelles és la prova esportiva més multitudinària de les que s’organitzen al municipi i en l’edició passada va reunir uns 600 corredors.

DOS CIRCUITS A ESCOLLIR

En l’edició d’enguany es mantindrà la fórmula dels últims anys i es proposen dos circuits a escollir. D’una banda, un d’uns 40 quilòmetres adreçat als més exigents, amb més desnivell i dificultat tècnica i que es cronometrarà. I de l’altra, un d’uns 30 quilòmetres aproximats, obert a tothom, tot i que també amb una certa dificultat tècnica i física. Aquest últim s’adreça a tots els que vulguin passar una estona divertida sense pressió pel crono ni per les classificacions.

Els dos recorreguts tenen en comú un munt de corriols i zones tècniques molt divertides i transcorren pels voltants de Canyelles. Els circuits estan perfectament senyalitzats, tot i que s’aconsella als participants que portin els tracks carregats als GPS.

La cursa té lloc aquest diumenge, 13 d’octubre de 2019. Els dorsals es poden recollir entre dos quarts de vuit del matí i tres quarts de nou del matí, ja que l’hora de sortida de les dues curses és les nou del matí. El lloc de sortida és l’aparcament de la zona esportiva de Canyelles. Igual com en l’edició passada, les inscripcions es limiten a 600 participants, perquè els corredors puguin gaudir el més possible de la cursa

Podeu obtenir més informació de la cursa en els següents links:

https://cuabarrada.cat/
https://www.facebook.com/Cuabarrada-Cursa-btt-177257962459056/
https://www.cronosports.com/events/2013207/inscripcio.php?id=2013207


Video Promocional Cursa Cuabarrada Btt de Canyelles 2019:

.be">
.be