Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canal Blau emetrà en HD a partir de l'11 de setembre

2020 09 03 canalblauiCanal Blau començarà divendres 11 de setembre les seves emissions en HD. La televisió de la comarca del Garraf és de les primers televisions de proximitat de Catalunya en fer el pas cap a l’Alta Definició.

Amb aquest canvi, s'aconseguirà una important millora en la qualitat del so i en la imatge.

Els televisors intel·ligents HD detectaran automàticament el nou senyal i l'aplicaran de forma automàtica. Les que no ho siguin, no podran veure la imatge i caldrà instal·lar a la televisió un de-codificador HD per poder veure Canal Blau i la resta de canals que emeten en Alta Definició.

Els espais informatius i de producció pròpia es produiran ja amb alta definició i la resta de programes ho faran en breu.

L’estrena es farà amb una programació especial en la qual es recuperaran retransmissions que en el seu dia ja van ser enregistrades en alta definició però que els espectadors de Canal Blau no van poder gaudir en HD.

En un principi, la televisió comarcal volia fer el canvi desprès de carnaval, però la pandèmia de la Covid-19 ho va aturar.

La majoria de canals estatals i autonòmics han anat fent el canvi a HD ja que a 1 de gener de 2023 totes les emissions en TDT hauran de ser ja en aquest format.

Canyelles forma part del consorci que gestiona la televisió comarcal.