Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els Pastorets de Canyelles fan cinc anys

2019 12 PastoretsEl grup G.A.T. va recuperar fa cinc anys aquesta representació fent una versió molt canyellenca

La representació té lloc el dies 28 i 29 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Multicultural

L'entrada és gratuïta amb motiu d'aquest 5è aniversari


La representació dels Pastorets torna aquest Nadal a Canyelles de la mà del G.A.T. (Grup de Teatre Amateur de Canyelles), que fa cinc anys va fer una aposta per recuperar aquesta tradició que s’havia perdut al municipi. El grup torna a presentar enguany una proposta carregada de novetats, seguint la línia iniciada fa dos anys de representar Els Pastorets de Canyelles, una versió local i personalitzada de l'obra. Les representacions tenen lloc els dies 28  i 29 de desembre, a les set del vespre, a la Sala Multicultural. Enguany, a més, les representacions són gratuïtes, amb motiu d’aquest aniversari.

La representació es presenta enguany molt especial, ja que es commemora el cinquè aniversari que aquest grup va recuperar la tradició de Pastorets al municipi. Tot i que el que es porta a escena és una versió reduïda (d’una hora i mitja aproximadament) del text tradicional de Josep Maria Folch i Torres, enguany s’ha tornat a adaptar a localitzacions canyellenques, fent una adaptació lliure d’aquest.
D'aquesta manera, el  G.A.T torna a proposar  uns Pastorets totalment locals i autòctons, on, tot i respectar el text base de l’obra original, no hi falten les pinzellades que caracteritzen les representacions dels Pastorets arreu.


Nadal a Canyelles


La representació dels Pastorets de Canyelles és un acte més de la programació Canyelles és Nadal, que es va obrir amb l'Encesa de Llums de Nadal el dia 21 de novembre i que arribarà  a la seva fi amb la Cavalcada dels Reis Mags.
Ja han tingut lloc importants esdeveniments com la 17a Fira de Santa Llúcia, que ha batut tots els rècords de participació, la novena Nit de l'Esport o el 13è Pessebre Vivent de Canyelles. Coincidint amb els Pastorets, el dia 29 de desembre té lloc la 9a Cursa dels Nassos i la 7a Cursa Extrema, a les dotze del migdia des de la Zona Esportiva. Després arriba el Sopar i la Revetlla de Cap d'Any (el dia 31); l'obertura del Magatzem Màgic, els dies 4 i 5 de gener i la Cavalcada de Reis, el dia 5 de gener.
Tota la programació de Canyelles és Nadal la trobareu en el següent enllaç:


PROGRAMA CANYELLES ÉS NADAL 2019-2020